Grüner viste seg å være i scoringshumør og gav seg ikke før det stod 5-0 på hjemmebane mot Lillehammer lørdag.

Manglerud Star ble totalt ydmyket av Oilers. Grüner leverte en gnistrende forestilling mot Lillehammer

Lørdagens kamper i eliteserien for Manglerud Star og Grüner var av svært ulik karakter. Der førstnevnte regelrett fikk juling mot Stavanger Oilers, imponerte sistnevnte stort mot Lillehammer.

Stavanger Oilers har tidligere hatt en tendens til å gjøre tingene vanskelige for seg når Manglerud Star har vært motstander. Det var ikke tilfelle denne gangen.

Nick Dineen sendte gjestene i tidlig ledelse, og Colton Beck økte til 2-0. Mål fra Christoffer Karlsen og Sander Hurrød ble til 4-0 etter én periode. Karlsens annet mål for kvelden ble til 5-0 etter to perioder.

Dineen satte sitt annet mål før André Strandborg og Rob Bordson ble til ydmykende 0-8 tap for Oslo-laget. Med seieren er Stavanger oppe i 76 poeng.

Imponerende prestasjon

Tabelljumbo Grüner fikk en opptur med å slå Lillehammer med 5-0 på egen is.

Petter Grønstad sendte hjemmelaget i føringen. Hattrick av Jussi Tammela ble til 4-0 etter midtperioden. Karl Henrik Olovsson fastsatte sluttresultatet til 5-0.