Politiet på plass med teknikere utenfor postkontoret på Helsfyr. Nå ber politiet vitner melde seg på telefonnummer 02800.

Væpnede menn ranet postkontor på Helsfyr i morges. Truet seg inn med pistol

Postkontoret ved Helsfyr ble ranet ved 9.30-tiden i morges. — De ansatte kom på jobb og ble møtt av tre personer på utsiden. De truet seg inn i lokalet, med det de ansatte beskriver som pistol, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet.

Publisert

— De ble truet til å gi fra seg et pengebeløp, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

Ranet skjedde like etter 9.30-tiden. Mennene beskrives som av østeuropeisk opprinnelse.

Ber vitner melde seg for politiet

— Vi jobber nå med å sikre spor, både fra videoovervåking og omfattende undersøkelser på åstedet, sier politiet.

Politiet søker nå i området med en rekke patruljer, både fra luften og på bakken.

— De flyktet fra stedet, på ukjent måte. Her er vi interessert i tips fra publikum dersom noen har sett noe av interesse. Terskelen er lav, sier Pedersen.

Store politistyrker lette etter ransmennene

Han ber eventuelle vitner om å ta kontakt på telefon 02800. Ingen ble fysisk skadd i ranet, men Pedersen sier at hendelsen var dramatisk for de ansatte.

Rett etter ranet sto denne politibilen ved Hasle torg i krysset Økernveien og Grenseveien.

— Klart det går inn på det psykiske, så de blir ivaretatt. Vi jobber nå med å sikre spor, både fra videoovervåking og omfattende undersøkelser på åstedet, sier operasjonslederen.

Etter ranet var det store politistyrker som lette etter tre menn i området Helsfyr og Halse. Mennene beskrives som av østeuropeisk opprinnelse, og politiet går ut med en forholdsvis detaljert beskrivelse av de tre antatte gjerningsmennene.

En mann som er anslått å være 50–55 år, er 175–180 centimeter, skallet og med tynn bart. Han brukte grønn jakke, lysebrun bukse og sort paraply, skriver Avisa Oslo.

Raner nummer to er en cirka 60 år gammel mann som haltet. Han er lys i huden med hvitt fippskjegg og iført sort jakke. Raner nummer tre var en mann iført mørke klær.

Powered by Labrador CMS