I sudden death mot Frisk var Vålerenga best, og Mika Partanen scoret vinnermålet etter 1.22 minutt.

Mika Partanen sikret seieren da Vålerenga vant 2-1 over Frisk Asker

Vålerenga måtte til spilleforlenging, men sikret til slutt 2-1-seier borte mot Frisk Asker i eliteserien ishockey. Mika Partanen avgjorde for østkantlaget.

Oslolaget er ett poeng bak formsterke Sparta, som er alene på tabelltopp etter at både Vålerenga og Stjernen avga poeng i lørdagens runde.

Vålerenga tok en tidlig ledelse i første periode signert Thomas Olsen, før vertene fikk satt inn utligningen ti minutter inn i tredje periode ved Håkon Pedersen.

Sparta på tabelltopp foran Vålerenga

Det var de eneste målene i ordinær tid, og lagene måtte dermed ut i sudden death. Der var Vålerenga best, og Mika Partanen scoret vinnermålet etter 1.22 minutt.

Tidligere lørdag inntok Sparta tabelltoppen med 2-0 borte mot Lillehammer. Kristian Jakobsson og Emil Lundberg scoret målene som ordnet østfoldlagets åttende strake seier i eliteserien.

To poeng bak Sparta er naboen Stjernen, som tapte 3-4 etter straffeslag hjemme mot Storhamar. Hvert lag måtte ta 11 straffer før avgjørelsen falt. Patrick Thoresen satte inn det avgjørende straffeslaget.

Det ble en ellevill målfest i Stavanger da Oilers tok imot Ringerike Panthers. Vertene viste muskler og knuste gjestene 9-1. Oilers er nå rett bak tettrioen, som alle har spilt flere kamper.

I Oslo var det bunnoppgjør mellom Grüner og Manglerud Star. Gjestene fra Manglerud sikret seieren med 4-2 og økte ytterligere luken ned til Grüner og Ringerike.