Tre ulovlige arrangementer på Grønland er stanset av politiet på under ett døgn. I Motzfeldts gate ble 20 personer anmeldt for brudd på smittevernregler.

Nye koronalovbrudd på Grønland: 20 personer anmeldt etter ulovlig samling i Motzfeldts gate

Natt til søndag stanset politiet to arrangementer på Grønland og anmeldte 45 personer for brudd på smittevernregler. Søndag kveld ble igjen et ulovlig arrangement stanset på Grønland. Denne gang i Motzfeldts gate.

Publisert

— Det er påtruffet mer enn 20 personer på stedet. Det blir opprettet anmeldelse på brudd på smittevernbestemmelsene, opplyser politiet på Twitter søndag kveld.

Da var det gått mindre enn ett døgn siden politiet måtte stanse to ulovlige arrangementer like ved politihuset på Grønland, etter å ha fått tips fra naboer noen minutter før midnatt.

— Voksne mennesker som var samlet

I Motzfeldts gate tidlig søndag kveld anmeldte politiet 20 personer etter å ha stanset den ulovlige samlingen. Motzfeldts gate ligger noen få hundre meter unna bygningen der politiet natt til søndag anmeldte 45 personer ved to ulike arrangementer i samme bygning.

Etter å ha grepet inn tre steder innenfor et veldig avgrenset område på under ett døgn er tilsammen 65 personer politianmeldt for brudd på smittevernregler.

Natt til søndag var det to ulovlige arrangementer som ble stanset bare et par steinkast fra Politihuset på Grønland.

— Det var stort sett voksne personer som var samlet. Det har ellers vært rolig på stedet, sier operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til VG.

Det er foreløpig ikke klart om det var snakk om et privat arrangement.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS