45 personer anmeldes for brudd på smittevernreglene etter to arrangementer i utleielokaler på Grønland.
45 personer anmeldes for brudd på smittevernreglene etter to arrangementer i utleielokaler på Grønland.

45 personer anmeldt for brudd på smittevernregler i natt. Politiet stanset to arrangementer på Grønland

Da politiet kom for å stanse den ene ulovlige sammenkomsten på Grønland viste det seg å også være et annet arrangement i samme bygg. Nå er 45 personer politianmeldt for å ha brutt Oslos smittevernregler.

Publisert

Politiet kom til stedet som ligger like ved politihuset på Grønland, etter å ha fått tips fra naboer noen minutter før midnatt.

— Vi avsluttet der en privat sammenkomst med 22 personer til stede. Alle blir anmeldt for brudd på smittevernlovgivningen. Etter hva vi forstår ble det vist fotball i lokalene, forteller operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

— Sannsynlig at flere var til stede

Hun opplyser at arrangementet ikke foregikk på en privatadresse, men i et slags klubblokale.

— Hva dette er har vi ikke fått avklart helt. Det er veldig sannsynlig at det var flere til stede enn disse 22, men mange sto utenfor i et portrom da vi kom, sier Skott.

Hun forteller at da politiet kom fram oppdaget de et annet arrangement med 23 personer på samme adresse.

— Fremstår som utleielokaler

— På samme adresse, i samme oppgang, kom våre patruljer over enda en privat sammenkomst. Her blir også samtlige anmeldt for brudd på smittevernbestemmelsene, sier Line Skott.

— Begge stedene fremstår som utleielokaler som er separate og uavhengige av hverandre, sier operasjonslederen, til NTB ved 1.30-tiden.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS