Politiet etterlyser tre gjerningspersoner og en bil som har blitt brukt i forbindelse med ranet.

Ransbilder fra Helsfyr foreløpig uten resultat. Ingen pågrepet etter væpnet ran av postkontoret

Politiet jakter søndag fremdeles etter tre ukjente gjerningsmenn etter at et postkontor på Helsfyr lørdag ble utsatt for et væpnet ran. — Vi er avhengige av tips i saken, sier politiet etter å ha gått ut med overvåkingsbilder fra ranet.

Publisert

— Det har ikke kommet så mange tips inn etter klokken 21 i går, sier Kenneth Wilberg, leder av etterforskningsseksjonen for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt, til NTB.

Politiet har gått ut med både detaljerte beskrivelser av de tre antatte gjerningsmennene og overvåkingsbilder fra hendelsen, i håp om at dette vil føre til tips fra eventuelle vitner.

Ansatte preget av ranet

— Vi har videobilder av tre gjerningspersoner, og ber om tips fra folk som kan kjenne igjen klærne disse personene har på seg, sier Kenneth Wilberg i Oslo-politiet.

Det var lørdag morgen at tre væpnede menn truet ansatte til å gi fra seg det Wilberg omtaler som «et mindre pengebeløp». De ansatte skal ha blitt satt fast med håndjern.

Ingen kom fysisk til skade, men de ansatte ble preget av hendelsen, ifølge politiet.

Gjerningsmennene flyktet fra stedet og er av de ansatte beskrevet som av østeuropeisk opprinnelse.

Store politistyrker var satt inn i området lørdag for å finne ranerne, deriblant et politihelikopter. Lørdag kveld ble det operative søket avsluttet.

Powered by Labrador CMS