— Da vi endelig trodde den verste bølgen var over, blusset den opp på ny. Igjen må vi følge nye restriksjoner i hverdagen, heter det i en uttalelse fra Vålerenga hockey.
— Da vi endelig trodde den verste bølgen var over, blusset den opp på ny. Igjen må vi følge nye restriksjoner i hverdagen, heter det i en uttalelse fra Vålerenga hockey.

Nye koronaregler: Kun tilskuere med sesongkort får se Vålerenga hockey på Jordal

Norsk ishockey merker de nye koronainnstramningene. Klubbene kan maksimalt slippe inn 600 tilskuere i innendørshaller. For Vålerengas del betyr det at kun de med sesongkort får slippe inn på Jordal Amfi.

Publisert

Det kom fram da regjeringen la fram nye skjerpede koronatiltak tirsdag kveld. Innendørs kan man ha 200 personer i tre kohorter med faste tilviste sitteplasser.

Vålerenga opplyser at de nasjonale innstramningene gjør at kun sesongkortholdere får se lagets hjemmekamper i eliteserien ishockey på Jordal Amfi framover.

Utendørs arenaer kan være fullsatt

— Da vi endelig trodde den verste bølgen var over, blusset den opp på ny. Igjen må vi følge nye restriksjoner i hverdagen, skriver Vålerenga hockey i en uttalelse.

Regjeringen skrev også følgende om tilskuere i innendørshaller:

— På arrangement hvor alle i publikum sitter på faste tilviste plasser, er det tilstrekkelig avstand dersom arrangøren legger til rette for at publikum har minst ett ledig sete mellom seg på samme seterad fra de ankommer arrangementet.

— Personer fra samme husstand kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst, heter det i de nye koronareglene fra regjeringen.

Utendørs kan arenaene fortsatt være fullsatt, men det må brukes munnbind om man ikke kan holde minst én meters avstand.

Powered by Labrador CMS