Slått med flaske og fraranet lommebok: – Naturligvis preget

– Etter en del løping rundt Bussterminalen, har vi endelig pågrepet de to vi mistenker står bak ranet, kunne politiet melde.

Publisert

Oslo-politiets operasjonssentral meldte like etter klokken 03.00 natt til torsdag at de fikk melding om en slåsskamp på Grønland hvor flere personer var involvert. 

Innledende undersøkelser tyder, ifølge politiet, på at det har vært et ran der fornærmede ble slått med ei flaske og frastjålet ei lommebok med kontanter.

Ikke skadd 

– Vi har ikke pågrepet mistenkte ennå, men vi har opplysninger som gjør at vi har mye å gå på i saken, het det samtidig fra politiet.

– Fornærmede ble ikke skadet, men er naturligvis preget av hendelsen. Vi har snakket med vitner, samt at vi sikrer video fra området, før vi oppretter sak, fortsatte politiets oppdatering.

Ifølge operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt, er den fornærmede en mann i 40-årene.

En mindreårig

– Etter en del løping rundt Bussterminalen, har vi endelig pågrepet de to vi mistenker står bak ranet. Disse blir kjørt arresten, het det fra politiet idet klokken nærmet seg 04.00. 

– Den ene pågrepne er i starten av 20-årene, mens den andre er en ungdom under 18 år. Begge er kjørt til arresten, opplyser operasjonslederen.

Powered by Labrador CMS