Fafo holder til i bygningen til høyre i Borggata. Det ble imidlertid ingen utendørsfest fredag. Her fra en tidligere anledning.

Måtte avlyse prestisjefest på Grønland: – Sikkerhetshensyn

– Basert på råd vi har fått, ifølge arrangøren.

Publisert

Arrangørene bak Fafofesten på Grønland, der samfunnstopper og deler av den politiske eliten samles, valgte fredag å avlyse det årlige arrangementet like før det skulle starte.

Festen skulle finne sted utendørs ved Fafo sitt tilholdssted i Borggata, der de har Politihuset og Grønland kirke som sine nærmeste naboer.

– På grunn av meldinger om kraftig vind i ettermiddag og tidlig kveld, har vi valgt å avlyse årets Fafofest av sikkerhetshensyn. Dette er basert på råd vi har fått, skrev daglig leder i Forskningsstiftelsen FafoHanne Kavli, i en e-post til inviterte like etter klokken 17.30.  

Det var fra sent fredag ettermiddag gjeldende farevarsel for kraftige vindkast fra Meteorologisk institutt.

– Vi rigger nå ned og beholder vakter i porten for å meddele avlysningsbudskapet til de som ikke leser e-posten vi har sendt ut, fortsatte hun.

Ifølge Kavli, vil arrangørene ta en vurdering på hvorvidt de skal forsøke få på plass et nytt arrangement på et senere tidspunkt, eller om årets fest ikke blir noe av i det hele tatt.

Powered by Labrador CMS