Mannen i 40-årene hadde bopel i Oslo og ble erklært død søndag kveld.
Mannen i 40-årene hadde bopel i Oslo og ble erklært død søndag kveld.

Mann døde etter MC-ulykke i Ekebergtunnelen

Mannen som var involvert i en motorsykkelulykke ved avkjøringen fra Ekebergtunnelen lørdag kveld, er død. Det er det tredje MC-dødsfallet i juli.

Publisert

Ulykken skjedde i rundkjøringen ved avkjøringen til Sørenga fra Ekebergtunnelen, som er en del av Operatunnelen.

— Vi driver med etterforskning av saken, og foreløpig kan det se ut som det var en såkalt singelulykke, sier politiadvokat Eric Lindset i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen i 40-årene hadde bopel i Oslo og ble erklært død søndag kveld. Han fremsto ifølge politiet som alvorlig skadd like etter ulykken. De pårørende er varslet om dødsfallet.

Tunnelen stengt i flere timer

Politiet meldte om ulykken rett før klokka 23.30 lørdag. Fram til 3-tida natt til søndag var veien stengt i retning Middelalderparken.

Svein Ringen i Statens vegvesen bekrefter at det er det tredje MC-dødsfallet i juli. De to øvrige har vært på Gjøvik og Kolbotn. I juni omkom seks personer på motorsykkel.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.