Julefryd er en forestilling med både klassiske julesanger og smakebiter fra balletten Nøtteknekkeren.
Julefryd er en forestilling med både klassiske julesanger og smakebiter fra balletten Nøtteknekkeren.

Operaens avlyste Julefryd blir likevel satt opp. Du kan se den på nett. Helt gratis!

Operaen kommer med en skikkelig gladnyhet til alle barn - den avlyste forstillingen Julefryd blir likevel noe av. Riktignok får man ikke se den i Bjørvika, men hele forestillingen strømmes på nett. Og det er helt gratis.

Publisert

Fra 18. desember klokken 19 og helt frem til nyttår kan alle som vil likevel få se avlyste Julefryd. Forestillingen strømmes gratis på operaen.no

Operasangere, ballettdansere, musikere fra Operaorkestret og barn fra Ballettskolen og Barnekoret vil sammen sørge for at du får med deg litt lys og glede i mørketida.

— På premieredagen kan publikum chatte med Operaen på Facebook om alt de måtte lure på, skriver Den norske Opera og Ballett på sin nettside.

Smakebit fra Nøtteknekkeren og klassiske julesanger

Nasjonalballetten danser kjente utdrag fra Nøtteknekkeren med solister som Maiko Nishino, Yoel Carreño, Whitney Jensen, Melissa Hough, Grete Sofie Borud Nybakken, Philip Currell og Douwe Dekkers.

Barnekoret og Operakorets damer synger klassiske julesanger, sammen med solistene Eli Kristin Hanssveen, Marita Sølberg og Henrik Engelsviken.

Operasjef Randi Stene og ballettsjef Ingrid Lorentzen er konferansierer, mens den musikalske ledelsen er ved Petr Popelka, KORKs nye sjefdirigent.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS