Mathis Olimb og resten av Vålerenga ville ikke gi noe gratis til Stavanger Oilers lørdag kveld.

Vålerenga satte inn sluttspurt for å ødelegge Stavanger Oilers-festen

Med fem minutter igjen av sisteperioden reduserte Martin Røymark og Vålerenga til 4-3 mot Stavanger Oilers. Dermed kunne kampen vippet begge veier.

Oilers sikret seriegullet mot Vålerenga sist lagene møttes tidligere i uken, og lot ikke Oslo-laget juble lørdag heller.

André Strandborg var sentral for Oilers, mens tre målpoeng fra David Booth ikke holdt for VIF.

— Hadde lyst til å ødelegge Oilers-festen

Oilers ledet 4-2 inn i den siste perioden, men med fem minutter igjen skapte Martin Røymark spenning. Oilers kriget likevel til seg seieren.

Med seieren passerte Oilers 100 poeng for sesongen. Etter kampen fikk de utdelt medaljer og trofé for vel gjennomført grunnserie.

Vålerenga sakker ut i kampen om de gjeveste plasseringene, og ligger på 5.-plass med fem poeng opp til Frisk Asker foran de siste kampene. Færre spilte kamper gjør likevel at oslolaget rangeres foran på poengsnitt.

— 2. perioden ødelegger hele kampen. Vi hadde lyst til å komme hit og ødelegge festen til Oilers. Vi blir for romantiske og duller for mye med pucken, sa VIF-spiller Villiam Strøm til TV 2 etter kampen.