— Jeg gleder meg til å møte gutta, være med å snu en litt tøff periode for klubben og ikke minst til å spille foran Klanen, sir VIFs nye sisteskanse Per Kristian Bråtveit.

Ny keeper på plass i VIF: Per Kristian Bråtveit skrev kontrakt ut året

Per Kristian Bråtveit forlater Djurgården for å spille for Vålerenga ut sesongen. Signeringen ble gjort en uke etter salget av Kjetil Haug til fransk fotball.

Publisert

Per Kristian Bråtveits overgang ble bekreftet mandag kveld. Vålerenga trengte mer erfaring på keeperplassen etter at Kjetil Haug endte opp i Toulouse.

De siste årene har Bråtveit vært i Djurgården (Sverige), Groningen (Nederland) og Nîmes (Frankrike). Han hadde en kontrakt med Djurgården ut årets sesong, men skal i stedet hjelpe VIF ut av en sportslig knipe.

— Vil være med å snu en tøff periode

— Jeg gleder meg til å møte gutta, være med å snu en litt tøff periode for klubben og ikke minst til å spille foran Klanen. I tillegg blir det bra å bli satt på diett av Dag-Eilev Fagermo, sier han i et klubbintervju.

Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson er glad for å ha fått Bråtveit på plass.-- I Per Kristian får vi en topp tre-keeper i Eliteserien. Det er en spiller med stor erfaring til tross for sin relativt unge keeper-alder, og han kommer fra en kanonsesong i franske Nîmes, sier han.

Powered by Labrador CMS