Politibetjent utenfor Tøyen T-banestasjon etter kvistikking inne på en T-banevogn lørdag kveld.
Knivstikkingen inne i en T-banevogn på vei mot Tøyen stanset all annen T-banetrafikk i en lengre periode lørdag kveld.

Politiet: Knivstikkingen på Tøyen fremstår alvorlig. De siktede er alle unge menn rundt 20 år

Knivstikkingen på Tøyen i går kveld framstår som alvorlig, opplyser politiet søndag. I alt fem personer er siktet i saken.

Publisert

Politiet meldte om voldshendelsen klokka 20.39 lørdag kveld, og den skal ha skjedd inne på et T-banetog som var på vei fra sentrum mot Tøyen.

21.25 opplyste politiet at aksjonerte mot en adresse ikke langt fra Tøyen T-banestasjon.

Politiet berømmer publikums innsats

Da hadde en person blitt påført stikkskader. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men politiet opplyste at det framstår som alvorlig.

Politiet har siktet fire personer for drapsforsøk og én for medvirkning til drapsforsøk etter at en person ble knivstukket på T-banen på vei til Tøyen i Oslo.

— Vi har ikke tatt stilling til om de pågrepne skal vi fremstilt for fengsling ennå, sier politiadvokat Christian Stenberg til VG.

— Det viktig for oss å berømme publikums innsats på stedet. Vi ser at det ble gjort viktige førstehjelpsgrep på fornærmede som kan vise seg å være veldig betydningsfulle, sier Stenberg til NRK

Status på fornærmede er fortsatt ikke kjent søndag ettermiddag, bekrefter Stenberg overfor NTB. Ingen av dem var ved 12-tiden søndag foreløpig avhørt av politiet, skriver Aftenposten.

Politiet opplyste lørdag at alle de pågrepne er relativt unge menn over eller under 20 år.

Politiet opplyste lørdag at det var gjort noen beslag i saken, men ønsket ikke å kommentere dette ytterligere.

Powered by Labrador CMS