Vålerengas Calle Spaberg Olsen (til venstre) går til Sparta ishockey, mens Svein Petter Falk-Larssen bytter til Vålerenga, har klubbene blitt enige om.
Vålerengas Calle Spaberg Olsen (til venstre) går til Sparta ishockey, mens Svein Petter Falk-Larssen bytter til Vålerenga, har klubbene blitt enige om.

Byttehandel mellom Vålerenga ishockey og Sparta. Calle Spaberg Olsen ut, Svein Petter Falk-Larssen inn

Vålerenga ishockey gjør endringer i stallen mens hockeyserien har pause fram til romjula. — En god mulighet til å styrke laget, sier sportssjef Frikk Juell.

Publisert

19-åringen Calle Spaberg Olsen har tatt stegene opp gjennom Vålerengas ungdomssystem. Etter at han forrige sesong kom tilbake fra et opphold i svensk juniorhockey, har han fått god mulighet til å vise seg fram på klubbens førstelag. Det har endt med 46 kamper og 20 målpoeng for iskrigerne de to siste sesongene.

Tirsdag ble det kjent at hans tid i Vålerenga er over og at han skifter ut Jordal amfi med Sparta Amfi som hjemmebane. Dette skjer i en byttehandel mot Spartas Svein Petter Falk-Larssen (25).

— En styrking av stallen

Sportssjef i Vålerenga ishockey, Frikk Juell, forklarer tirsdagens byttehandel med at han ønsker å styrke spillerstallen.

— Vi har hatt en god dialog med både Sparta og de involverte spillerne. Vi ser alle på dette som passende og en bra mulighet til å styrke troppen, sier sportssjefen.

Falk Larsen, som opprinnelig kommer fra Trondheim, har toppserieerfaring fra spill i både Narvik og Sparta de siste sesongene. Han har stilt i 43 kamper for Sparta de to siste sesongene og skaffet laget sju målpoeng.

Powered by Labrador CMS