Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knutsen konstaterer at laget hans fikk med seg ett poeng etter spilleforelengelse på Lillehammer.

Ny smell for Vålerenga - denne gangen borte mot Lillehammer

Det er tøffe tider for Vålerenga i eliteserien i ishockey. Tirsdag røk laget 1-2 borte mot Lillehammer etter forlengning.

VIF har dermed tapt fire av sine seks siste kamper. Senest i helgen ble det en 2-3-smell hjemme mot tabelltoer Sparta.

Tre dager senere sto det lenge målløst i Kristins Hall. Først etter snaut 44 minutter tok Lillehammer ledelsen ved Mads Homdrom. I sluttminuttene utlignet Stefan Espeland og sikret Vålerenga minst ett poeng fra oppgjøret.

Manglerud Star gikk på det femte strake tapet

Gjestene skulle helst hatt to, men Sverre Rønningen nektet dem det. Han satte inn Lillehammers vinnermål litt over fire minutter ut i sudden death.

Med seieren gikk hjemmelaget forbi Vålerenga og inntok 5.-plassen på tabellen. Det skal sies at Lillehammer har hele fire kamper mer spilt enn Oslo-klubben.

Manglerud Star er et annet hovedstadslag i problemer. Tirsdag kom det femte strake tapet for tabelljumboen i 2-3-møte hjemme mot Ringerike.

Forrige uke ble det kjent at grunnserien blir redusert som følge av ligaens smittetrøbbel de siste månedene. Som i fjor og året før blir det poengsnittet per kamp som til slutt avgjør plasseringene på tabellen og fordelingen av sluttspillplassene.