– Vi har valgt å sette av en hel uke for å løfte frem og anerkjenne de frivilliges viktige bidrag i lokalsamfunnet vårt, sier arrangørene Azita Radpey og Henriette Bøe Ketilsson.

Bydel Frogner hyller frivilligheten i bydelen

Arrangerer folkefest, gatefest og sommerfest. – Frogneruka 2022 er en uke for å hylle og hedre frivilligheten i bydelen vår.

Publisert

Bydel Frogner vil løfte frem og anerkjenne de frivilliges viktige bidrag i lokalsamfunnet. Under Frogneruka belyser bydelen aktiviteter og tilbud som finnes lokalt, samt mangfoldet av organisasjoner man kan engasjere seg i.

– I Bydel Frogner ønsker vi å hedre alle de gode kreftene og det store engasjementet som finnes i bydelen vår. Vi vet at det i bydelen er mange som bidrar med frivillig arbeid hver eneste dag. Vi har derfor valgt å sette av en hel uke for å løfte frem og anerkjenne de frivilliges viktige bidrag i lokalsamfunnet vårt.

Folkefest, gatefest og sommerfest

Fra mandag 22. august til søndag 28. august vil det bli debatter, konserter og ulike aktiviteter.

Det blir piknik i parken med politikerne, gatefest i Homansbyen, sommerfest på Ruseløkka fritidsklubb, senior Rebusløp, aktivitetsdag i Frognerparken og folkefest på Vestkanttorvet.

Powered by Labrador CMS