Begge passasjerferjene mellom Oslo og Kiel er nå innstilt inntil videre, opplyser Color Line.
Begge passasjerferjene mellom Oslo og Kiel er nå innstilt inntil videre, opplyser Color Line.

Kiel-ferja i opplag: Alle avganger innstilles. Gods til Hjortneskaia kommer med eget skip

Color Line har besluttet å innstille passasjerferja Color Magic mellom Oslo og Kiel. Fra før er Color Fantasy tatt ut av trafikk på denne ruten. Rederiet fatter beslutningen etter regjeringens koronainnstramminger.

Publisert

— De nye, nasjonale smitteverntiltakene som regjeringen innførte 4. januar innebærer at selskapet må innstille dagens tilbud mellom Norge og Tyskland, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line.

Beslutningen om å midlertidig gå i opplag med Kiel-ferja mellom Oslo og Tyskland betyr at det nå ikke kommer passasjerer i land på Hjortneskaia. Godstransporten skal likevel opprettholdes, opplyser rederiet.

Til sammen 1.500 ansatte permittert

Det betyr at det fortsatt vil ankomme varer fra kontinentet til Oslo og Norge.

— Den viktige godstransporten fra og til Norge blir ivaretatt med godsskipet MS Color Carrier mellom Oslo og Kiel, og SuperSpeed 1 og 2 mellom Kristiansand, Larvik og Hirtshals, sier Kleivdal.

— Dessverre er vi nå nødt til å varsle permitteringer av ytterligere nærmere 500 ansatte i tillegg til de rundt 1.000 som allerede er permittert, sier konsernsjefen i Color Line i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS