— Heldigvis var det ikke verdigjenstander i boden da dette skjedde, sier leder i Frogner Høyre, Carl Henrik Sand Bastiansen.

Frogner Høyres valgkampbod på Solli plass ble veltet og ramponert

Høyres bod på Solli plass ble ramponert og veltet natt til søndag. Et par lokale valgkampmedarbeidere fikk hjelp av en forbipasserende og løftet den Erna-dekorerte boden på beina igjen etter kort tid.

Publisert

— Vi hadde heldigvis ikke noe av stor verdi i boden da dette skjedde, sier leder i Frogner Høyre, Carl Henrik Sand Bastiansen til Vårt Oslo.

Det var tidlig på morgenen natt til søndag at den enkle valgboden ble veltet og ramponert. Høyre har hatt cirka ti stykker av samme type rundt omkring i byen, ifølge Bastiansen.

Det må to mennesker til for å velte valgboden, mener Frogner Høyre.

Et viktig lager og samlingspunkt

— Vi er glad for at dette skjedde nå, og ikke da vi virkelig trengte boden. Denne skulle uansett ned i løpet av morgendagen, sier Bastiansen.

Boden har vært viktig for de frivillige valgkampmedarbeiderne i bydelen, som har brukt den som lager for valgkampmateriell, som samlingspunkt og som utgangpunkt for aksjoner.

Bastiansen mener det må ha vært to eller flere mennesker som utførte hærverket. Boden er lett, men solid og har et betongfundament som også var blitt veltet.

To valgkampmedarbeidere og en forbipasserende klarte å få Erna på beina igjen etter hærverket.
Powered by Labrador CMS