Festing med høy musikk i Oslos parker har vært en gjenganger for politiet i vår og i sommer. Her fra St. Hanshaugen i juni i år.
Festing med høy musikk i Oslos parker har vært en gjenganger for politiet i vår og i sommer. Her fra St. Hanshaugen i juni i år.

Festing i parken: Politiet ba folk dempe musikken på St. Hanshaugen

Høy musikk har vært et stadig tilbakevendende problem i Oslos parker i vår og i sommer. Også natt til i dag måtte politiet be folk dempe lyden på musikkanlegg.

Publisert

Ifølge politiet var det samlet rundt 500 personer i parken på St. Hanshaugen natt til lørdag.

Det skal ha vært rolig stemning og det er ikke rapportert om innbragte personer. Men støyen fra høy musikk skapte problemer.

— Må ta hensyn til naboer

— Stemningen er rolig men noe høy musikk som våre patruljer på stedet nå har gitt pålegg om skal skrus helt av. Dette for å ta hensyn til de som bor i området, skrev politiet på Twitter ved ett-tiden natt til lørdag.

Antallet som var samlet i parken på St. Hanshaugen er imidlertid langt unna de folkemengdene som samlet seg der i juni. Da var det fortsatt skjenkestans etter klokken 22 i Oslo, og opp mot 3.000 mennesker festet i parken på det meste.

Lignende tilstander var det også i Frognerparken, Sofienbergparken og andre parker i midten av juni. Flere steder måtte politiet rykke ut og be folk dempe musikkanlegg.

Powered by Labrador CMS