Politisperringer ved Observatorie terrasse etter skyting mellom to biler.

Skyting mellom biler på Skillebekk. En bil funnet i Trelastgata i Bjørvika

— Vi har funnet den bilen som det ble skutt mot. Den har vi kontroll på. Vi har også kontroll på en person som har vært i denne bilen, sier innsatsleder Svend Bjelland i Oslo politidistrikt.

Publisert

Bilen ble funnet i 11-tiden i Trelastgata i Bjørvika, flere kilometer unna skytingen på Skillebekk, skriver VG.

Politiet har ikke funnet noen skadde personer i bilen.

— Det er heller ingenting som tyder på at det er noen skadde i den andre bilen som vi fremdeles leter etter, sier politiets innsatsleder, Svens Bjelland.

Politiet vet ennå ikke hva som er bakgrunnen for skytingen mellom de to bilene på Skillebekk.

Les også: (+) Kronprins Haakon ringte nylig opp tre renholdere for å hedre dem som ekte hverdagshelter. Inger er en av disse hverdagsheltene

Politiet tror på rask oppklaring

— Vi har en god del opplysninger om hvilken bil det er snakk om og hvem som kjører den andre bilen. Vi kan ikke si noe detaljert om disse personene, men vi har interessante opplysninger om hvem som eier bilen, og vi har et godt håp om å komme til bunns i saken relativt kjapt, sier Bjelland.

Innsatsleder Svend Bjelland tror politiet raskt vil komme til bunns i saken.

Skuddvekslingen fant sted ved 9.30-tiden i nærheten av en barnehage i et stille og rolig strøk av byen.

— Dette er en type kriminalitet vi ser svært alvorlig på, og som vi setter inn store ressurser for å oppklare, sier Bjelland. Politihelikopteret ble da også satt inn i letingen etter bilene.

Han understreker at politiet ser på skytingen som en isolert hendelse og at ingenting tyder på at det er noen fare for vanlige folk.

Fortsetter søk etter den andre bilen

Foreløpig er det ikke gjort noen pågripelser. Søket etter den andre bilen fortsetter.

Politiet fikk melding om skytingen på Skillebekk klokken 9.40 torsdag formiddag da flere vitner meldte fra om hendelsen.

– De forsvant fra stedet før vi var på plass, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet gjennomfører åstedsundersøkelser og avhørt vitner på stedet. Et område der vitner har beskrevet at skytingen foregikk, er sperret av og undersøkes av politiets kriminalteknikere.

Powered by Labrador CMS