Årvoll omsorg+ har 80 leiligheter i Øyvinds vei i bydel Bjerke.
Årvoll omsorg+ har 80 leiligheter i Øyvinds vei i bydel Bjerke.

Foreløpig er 18 beboere og ansatte ved Årvoll omsorgssenter koronasmittet

— Det er per nå registrert smitte hos ni beboere og ni ansatte, skriver bydel Bjerke i en oppdatering på smittesituasjonen ved Årvoll omsorgssenter.

Publisert Sist oppdatert

Det var NRK som først omtalte smitteutbruddet ved Årvoll omsorgssenter i Øyvinds vei i bydel Bjerke.

— Det er iverksatt smitteoppsporing, karantenesetting og testing av berørte nærkontakter. I tillegg har øvrige beboere fått tilbud om, og gjennomført koronatesting i dag, skriver bydel Bjerke i en oppdatering på Facebook.

— Det jobbes utrettelig

Foreløpig er det tilsammen 18 personer, ni ansatte og ni beboere, som har fått konstatert koronasmitte ved senteret. Årvoll omsorg+ har 80 leiligheter i Øyvind vei. Flesteparten er for enslige, mens 12 leiligheter er for par.

— Vi vil igjen rette en stor takk til beboere, pårørende og ansatte som holder motet oppe i en krevende situasjon. Det jobbes utrettelig for at beboerne skal trives og oppleve Årvoll omsorgssenter som et trygt og godt sted å bo, skriver bydelen.

— Bydelen følger råd og anbefalinger fra FHI. Helsetilstanden til beboerne overvåkes kontinuerlig, opplyser bydel Bjerke.

Pårørende kan kontakte Årvoll omsorgssenter via kontaktinformasjon som de tidligere har fått tilsendt.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.