Økernbadet skulle være en midlertidig løsning frem til nytt Tøyenbad er klart i 2023. Nå er trolig Økernbadet ikke klart før i 2021.
Økernbadet skulle være en midlertidig løsning frem til nytt Tøyenbad er klart i 2023. Nå er trolig Økernbadet ikke klart før i 2021.

Bad på Økern skulle erstatte Tøyenbadet. Nå er det midlertidige badet igjen forsinket

Badegjestene ved Tøyenbadet skulle få et erstatningsbad på Økern. Først var løftet at det skulle stå klart da Tøyenbadet ble revet. Så ble det utsatt til i sommer. Så utsatt til i høst. Nå blir trolig det ytterligere forsinket.

Publisert Sist oppdatert

Det midlertidige erstatningsbadet på Økern, rett nedenfor Løren skole i Torgveien 1, skulle være et slags plaster på såret for alle som brukte Tøyenbadet. Argumentet om at erstatningsbadet skulle stå klart tidlig ble flittig brukt som ett av flere argumenter for å rive Tøyenbadet.

— Vi hadde håpet å ha badet klart medio 2020, men har måtte justere planlagt ferdigstillelse til høst 2020, sa kommunikasjonssjef for byggeprosjekter i kultur- og idrettsbygg, Ingunn Olsen, til Vårt Oslo i januar i år.

— Det er avdekket at eiendommen på Økern har svært forurensede grunnforhold, noe som har gjort prosessen med kravspesifikasjonen mer omfattende og tidkrevende enn forventet, sa Olsen.

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 949
kr 2,60 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 249
kr 2,80 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 98
kr 3,30 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp