Storepolitistyrker rykket ut til to masseslagsmål på Økern og Ulven tirsdag ettermiddag. Tre personer har fått lettere knivskader i voldshendelsene.

Åtte personer pågrepet etter masseslagsmålene på Ulven og Økern

Politiet rykket tirsdag ettermiddag ut til to masseslagsmål. Først i Ulvenveien og deretter i Økernveien. Tre personer har lettere knivskader, og åtte personer er pågrepet – alle tilknyttet et kjent miljø for politiet.

Publisert

Politiet mottok melding om det første masseslagsmålet kort tid før klokken 15 tirsdag ettermiddag.

På Ulven var det flere personer som sloss med balltre og stålstenger.

— To menn og en kvinne ble kjørt til sykehus med moderate stikkskader. Kvinnen har også blitt slått i hodet med et balltre, sier operasjonsleder Christian Krhon Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

— Vi kjenner miljøet

Masseslagsmålet skjedde etter en kollisjon mellom to biler. Politiet mener kollisjonen ble gjort med vilje.

Kort tid etterpå oppsto det et nytt masseslagsmål – denne gangen på Økern, hvor det ifølge politiet også ble benyttet balltre. Her ble imidlertid ingen personer skadd. Politiet setter de to slagsmålene i sammenheng.

Politiet opplyser at det er brukt stikkvåpen, balltre og jernstenger i slagsmålene.

— Vi kjenner miljøet og jobber opp miljøet. Vi gjennomfører tekniske og taktiske undersøkelser, opplyser Engeseth.

Totalt åtte personer er pågrepet i saken, og politiet har opprettet sak på grov kroppsskade. Det er ifølge Engeseth et stort aldersspenn hos de pågrepne.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS