Politiet opplyser at en kollisjon mellom to biler i forkant trolig har utløst volden.
Politiet opplyser at en kollisjon mellom to biler i forkant trolig har utløst volden.

Tre til sykehus etter masseslagsmål i Ulvenveien

Tre personer er kjørt til sykehus med knivstikk og to personer er pågrepet etter et masseslagsmål tirsdag ettermiddag.

Publisert

— Vi har lokalisert nok en person som har skader forenlig med knivstikk. I alt tre personer kjøres sykehus for behandling, opplyser Oslo politidistrikt klokka 15.18.

20–30 minutter tidligere meldte politiet at de var på vei til stedet med flere patruljer etter å ha mottatt melding om flere personer som sloss. 10–12 personer skal ha vært involvert.

Slått med balltre og jernstenger

Ifølge opplysningene de hadde fått var det blitt sett at det ble brukt både balltre og jernstenger. Ambulanse var også på vei. Da de kom fram fant de først en person stukket med kniv.

Vedkommende ble betegnet som oppegående. Det var da mange mennesker på stedet, men ikke noe aktivt slagsmål.

Senere ble det meldt om at to personer skal være knivstukket med uvisst skadeomfang. Ti minutter senere ble en tredje knivstukket person lokalisert. Ytterligere en person får behandling av skader etter slagsmålet.

Politiet opplyser at en kollisjon mellom to biler i forkant trolig har utløst volden.

-– Vi har god kontroll på stedet og avhører blant annet vitner, opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS