Det var ved Furuset skole mannen ble ranet og fratatt gjenstander natt til lørdag.

Eldre mann ranet og utsatt for vold ved skole: – Fire pågrepet ikke langt fra åstedet

Skadeomfanget for den eldre mannen som ble fratatt gjenstander er uvisst utover at han var bevisst og snakket med politiet, ifølge politiets operasjonsleder.

Publisert

Oslo-politiets operasjonssentral kunne i en oppdatering like før klokken 06.00 lørdag morgen melde at en eldre mann var blitt utsatt for et personran i løpet av natten. 

Ranet skjedde ved Furuset skole. Det skal også ha blitt utført vold mot den fornærmede, som også ble fratatt gjenstander. 

Mannen ble kjørt til legevakt for behandling med uvisst skadegrad utover at han var våken, bevisst og snakket med politiet på stedet.

Sikret spor

Politiet jobbet videre på stedet med å sikre spor.

– Politiet fikk melding fra et vitne klokken 04.45 som så hendelsen, opplyste operasjonsleder Roy Langengen i Oslo politidistrikt like før klokken 06.00 som da ikke ville gå nærmere inn på hva vitnet hadde sagt utover at det var blitt utøvd vold. Dette ettersom ingen ennå var pågrepet for hendelsen. 

De mistenkte skulle ha forlatt åstedet i bil. 

Kjørt til arrest

Kun kort tid senere kunne operasjonslederen imidlertid melde at fire personer var blitt pågrepet for ugjerningen.

– Politiet har nå pågrepet fire stykker ikke så langt fra åstedet. Disse blir kjørt inn til arresten og avhørt senere, sa Roy Langengen like etter klokken 06.00.

Det opprettes sak på forholdet.

Powered by Labrador CMS