Stedet der en mann i 20-årene ble funnet skutt i en bil på parkeringsplassen ved IKEA på Furuset tirsdag ettermiddag.

Ingen pågrepet etter skyting på Furuset. – Etterforskes som drapsforsøk

Mannen i 20-årene som ble skutt ved Furuset kirke tirsdag, er ikke avhørt av politiet. Dagen etter skytingen er den eller de som står bak fortsatt på frifot.

Publisert

Politiet ønsker ikke å si om de har noen bestemte i kikkerten etter at en mann i 20-årene ble skutt på Furuset tirsdag ettermiddag.

Men de håper å få avhørt mannen i løpet av onsdag. Det opplyser Ingebjørg Hansen, fungerende leder for drapsseksjonen i Oslo politidistrikt til Avisa Oslo.

Politiet leter etter én eller flere gjerningspersoner etter skyteepisoden, som de ikke tror var tilfeldig. Mannen i 20-årene ble alvorlig, men ikke livstruende skadd.

Det var ved Furuset kirke mannen ble skutt. Han flyktet deretter til IKEA.

– Drapsforsøk

– Saken etterforskes som drapsforsøk, sa fungerende leder Ingebjørg Hansen for drapsseksjonen i Oslo politidistrikt på en pressekonferanse tirsdag.

Politiet fikk melding fra vitner om hendelsen klokken 12.20. Da hadde en mann blitt skutt ved Furuset kirke, dit han ankom i drosje. Den samme drosjen kjørte ham videre til Ikea Furuset – en tur på rundt fem minutter. Der ble han tatt hånd om av politi og helsepersonell

Drosjesjåføren ble avhørt onsdag.

Powered by Labrador CMS