Hektisk time for Oslo-politiet tirsdag kveld: I tillegg til en rusmistenkt taxisjåfør på Grønland stanset politiet tre andre bilister mistenkt for lovbrudd.

På under en time stanset politiet fire bilister mistenkt for lovbrudd. Taxisjåfør på Grønland mistenkes for ruskjøring

På under en time har Oslo-politiet stanset fire bilister ulike steder i byen. Alle er mistenkt for lovbrudd. — En taxisjåfør på Grønland er mistenkt for ruskjøring, melder politiet.

Publisert

Timen mellom klokken 19 og 20 ble hektisk for politiet i hovedstaden. Det startet med at en taxisjåfør på Grønland ble tatt, mistenkt for ruskjøring.

— Vi følger opp med relevante prøver og anmeldelse, opplyser politiet etter å ha kontrollert 16 sjåfører ved Nordenga bru.

En med falsk førerkort og en uten førerkort

Kun taxisjåføren er mistenkt for ruskjøring, opplyser politiet.

Så - kun minutter senere kunne politiet via Twitter fortelle at de i en helt annen del av byen hadde stanset to nye bilister.

— Den ene sjåføren som ble stoppet på Bryn viste et falsk førerkort, men den andre som ble stoppet på Ryen hadde ikke førerkort i det hele tatt. Begge to er anmeldt, opplyser politiet.

Hadde satt skilt fra BMW på Audi

Så gikk det en knapp halvtime og politiet meldte igjen om sjåfører mistenkt for lovbrudd.

— Vi stanset en Audi på Grønland, påsatt skilt tilhørende en BMW. Sjåføren hadde ikke gyldig førerkort, skriver politiet

— På Bjerke var en sjåfør for hard på gassen og ble stanset av oss. Han hadde heller ikke førerkort. Vi undersøker om han er ruspåvirket, opplyser politiet.

Powered by Labrador CMS