En person er pågrepet etter en mulig knivstikking på Torshov. En person er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter hendelsen.

Mann siktet for drapsforsøk på broren etter knivstikking på Torshov

Politiet har pågrepet og siktet en mann for drapsforsøk etter knivstikking på Torshov torsdag kveld. Den siktede og den fornærmede er brødre.

Publisert

Den siktede mannen er i 40-årene og ble fredag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. I kjennelsen kommer det fram at den pågrepne og den fornærmede er brødre.

«Saken gjelder en svært alvorlig voldshandling med utsikter til langvarig fengselsstraff ved domfellelse, og det er opplyst at siktede og fornærmede er brødre. Siktede har derfor en klar interesse av å søke å påvirke bevisene, og mest nærliggende ved å påvirke fornærmedes forklaring», står det i kjennelsen.

Tatt flere beslag

En mann ble alvorlig skadet i knivstikkingen. Politiet fikk melding om hendelsen i 20.30-tiden torsdag.

– Det er ikke så mye å si, annet enn at det har skjedd i leiligheten, og at politiet nå skal kartlegge hendelsesforløpet. Det er tatt flere beslag, og vitner skal avhøres, sier politiadvokat Cathrine Sannes til Dagbladet.

Nekter skyld

Mannen er siktet for drapsforsøk.

– Han nekter for å ha begått drapsforsøk og begjærte seg løslatt, subsidiært fengslet for en kortere periode, men vi ble ikke hørt, sier mannens forsvarer, advokat Bjørn Rudjord, til avisen.

Forsvareren sier hans klient ennå ikke har gjennomført noe formelt politiavhør. Ifølge Rudjord befant den siktede og den fornærmede seg på ulike steder på adressen.

Den fornærmede mannen er fortsatt på sykehus, men han er ikke livstruende skadet.

Powered by Labrador CMS