En mann i slutten av tenårene ble sendt til sykehus med skuddskader etter en voldshendelse på Bryn i midten av april.

Ny mann siktet etter skyting i frisørsalong – mener lengre tids konflikt i ungdomsmiljø ligger bak

Ytterligere en mann er pågrepet etter skytingen i en frisørsalong på Bryn den 15. april. Han er siktet for drapsforsøk.

Publisert

Mannen ble fredag varetektsfengslet i to uker.

«På bakgrunn av sakens svært alvorlige karakter og faren for forspillelse av bevis i denne fasen av etterforskningen, mener retten at varetektsfengsling i to uker ikke vil være et uforholdsmessig inngrep», heter det i kjennelsen fra Oslo tingrett.

Ikke straffet før

– Den siktede er en mann i begynnelsen 20-årene og er norsk statsborger. Mannen er ikke tidligere straffedømt, opplyser Oslo-politiet i en pressemelding.

Mannen ble pågrepet torsdag formiddag og avhørt samme dag. Han har fått oppnevnt advokat Farid Bouras som forsvarer.

– Min klient er tidligere ustraffet og stiller seg uforstående til siktelsen. Han fremholder at han ikke har noen befatning med saken, og begjærte seg derfor løslatt i fengslingsmøtet, sier Bouras i en e-post til NTB.

Alvorlig skadet

Fire menn i slutten av tenårene ble raskt pågrepet etter skytingen 15. april da det ble avfyrt flere skudd innendørs i et næringsbygg. 

En ung mann ble alvorlig, men ikke livstruende skadet. Han varslet selv politiet.

To av de pågrepne ble løslatt etter at mistanken mot dem var svekket. To 19-åringer ble varetektsfengslet, siktet for medvirkning til drapsforsøk. Deretter ble ytterligere to siktet.

Nå er altså ytterligere en mann pågrepet i saken. Politiet mener skytingen skjedde etter lengre tids konflikt i et ungdomsmiljø.

Powered by Labrador CMS