Det måtte tauing og bergingsbil til for å få bussen fremover.

Her taues bussen over Jernbanetorget

– Det skjer fra tid til annen at busser får tekniske problemer, uavhengig av drivstofftype, sier Ruters pressetalsperson.

Publisert

Sist uke måtte en buss få tauehjelp og kunne observeres på slep bak en bergingsbil gjennom sentrum, over Jernbanetorget.

– Vi har ikke loggført noe om berging av buss den aktuelle kvelden, så jeg er ikke sikker på hva som har skjedd, opplyste pressetalsperson Øystein Dahl Johansen i Ruter til VårtOslo.

– Normalt kjøres bussene til garasjen de tilhører, slik at det interne verkstedet operatøren har på garasjen kan utbedre feilen, fortsatte han.

Bussen hadde teknisk feil.

– Teknisk feil

En sjekk med veihjelpsoperatøren bekrefter på sin side bergingen.

– Ja, vi hjalp en gassdrevet buss, som hadde en teknisk feil. Som normalt er den da på verkstedet, kunne Svein Setrom i Viking Redningstjeneste informere om.

Viking Redningstjeneste måtte trå til for å få bussen til verksted.

– Skjer uavhengig av drivstofftype

– Det skjer fra tid til annen at busser får tekniske problemer, uavhengig av drivstofftype, kommenterer Ruters pressetalsperson etter Vikings svar.

– Det viktige er at det settes inn nytt materiell og at kundene informeres. Jeg har ikke inntrykk av at det skjer oftere med noen typer busser, legger Dahl Johansen til.

Bussoperatøren har ikke besvart VårtOslos henvendelser.



Powered by Labrador CMS