Bergingsarbeid i Operatunnelen etter at en bil i feil kjøreretning tidlig lørdag morgen kolliderte med et vogntog.

I feil kjøreretning mot trailer: Fem personer til Ullevål etter kollisjon i Operatunnelen

Fem personer ble skadd da en personbil som kjørte i feil kjøreretning, kolliderte med et vogntog i Operatunnelen tidlig i morges. — Dette skjedde i østgående løp. Vi har en viss oversikt over hendelsesforløpet, sier politiet.

Publisert

En person satt fastklemt i personbilen i rundt 20 minutter. Vedkommede er fraktet i ambulanse til Ullevål, får NTB opplyst av Oslo brann- og redningsetat.

— De fire andre kom seg ut av bilen på egen hånd, og de er også sendt til Ullevål. operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til NTB.

Avkjøring til Mosseveien er åpnet igjen

— Dette skjedde i østgående løp. Vi har en viss oversikt over hendelsesforløpet, men vi vil innhente video for å få et klart bilde av det som har skjedd. Denne strekningen har mange kameraer, sier Nysæter.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 4.30. Avkjøringen til Mosseveien fra Operatunnelen ble åpnet i 8-tiden lørdag, etter at den var stengt i forbindelse med kollisjonen.

Politiet ved innkjøring til Operatunnelen, der en bil skal ha kommet i feil retning før kollisjonen med et vogntog.

En drøy time etter ulykken opplyser Nysæter at det ser ut til at personbilen har kjørt i feil kjøreretning i østgående avkjøringsløp.

— Dette har resultert i kollisjon med trailer som kom kjørende i riktig retning.

Ulykkesanalysegruppen (UAG) hos Statens vegvesen og Statens Havarikommisjon er varslet om hendelsen. Vegvesenets ulykkesgruppe skal bistå politiet i etterforskningen på stedet.

Powered by Labrador CMS