En bilist uten førerkort rømte fra politiet og kjørte inn i flere biler mellom Sinsen og Torshov lørdag ettermiddag.

Bilist uten førerkort «kjørte villmann» og krasjet inn i flere biler under politijakt

Politiet har etter biljakten kontroll på tre personer og en hund som var i bilen.

Publisert

Lørdag ettermiddag fikk politiet melding om uvøren kjøring av en bilist. Politiet forsøkte først å stanse bilen nederst i Trondheimsveien.  

– Sjåføren kjørte villmann og patruljen måtte avbryte forsøket på å stanse bilen. En passasjer kom seg ut av bilen før sjåføren spant videre, skriver operasjonsleder hos politiet, Rune Hekkelstrand, på X.

Ti minutter senere skal sjåføren ha kjørt inn i flere biler nedenfor Sinsenkrysset, og kjørte så uforsvarlig at en patrulje måtte kjøre inn i bilen i Østgaards gate på Torshov og satte en stopper for sjåførens ferd videre.

– Ingen personer er skadet, men vi har fått meldinger om flere biler som ble påkjørt av sjåføren i området ved Mailundveien, skriver Hekkelstrand videre. 

Biljakten endte med at politiet kjørte inn i bilen.

Brukte leiebil

Klokken 17:24 oppdaterer politiet om at de har kontroll på til sammen tre personer og en hund som var i den mistenktes bil, der den ene av dem ble sluppet av nederst i Trondheimsveien.

– Foreløpig har sjåføren forklart at han stakk fra politiet fordi han ikke har gyldig førerkort. Vi har gjort beslag fra bilen som tilsier at det er flere grunner til at han har kjørt slik han gjorde.

Politiet mistenker også ruskjøring hos sjåføren.

Den mistenkte skal ha kjørt inn i fem biler i området ved Mailundveien på Rosenhoff. Bilen var også en leiebil, og politiet skal undersøke hvordan noen uten førerkort har fått tilgang på denne bilen.

Powered by Labrador CMS