— Hadde vært dødsfint: Her er reaksjonene på vår aprilspøk om bilforbud i Bygdøy allé!

Publisert

I går kunne vi melde om kraftig kritikk etter bystyrets vedtak om å forby biler i Bygdøy allé. Bortsett fra at det var ren og skjær løgn, da.

Les "saken" her!

Som mange skarpe lesere observerte på Facebook-siden vår var det nemlig 1. april, og på 1. april lønner det seg gjerne å være litt ekstra skeptisk til dagens nyheter:

I tillegg er det flere som ikke synes et bilforbud i Bygdøy allé er spesielt usannsynlig:

I kommentarfeltet under artikkelen på nettsiden vår påpeker til og med en annen leser at et forslag som ligner litt ble vurdert for ikke lenge siden:

Så er det flere som (til vår store glede i VårtOslo-redaksjonen) gikk rett på'n:

Lokalpolitikere engasjerte seg også i denne viktige "saken". For eksempel Hans Magnus Borge fra Frogner Høyre, med et glimt i øyet:

Vi mottok en e-post fra en lokalpolitiker, som først var litt forvirret:

— Hvem er egentlig Kåre Hermansen som uttaler seg om biler i Bygdøy allé? ... Jeg kan ikke huske å ha kjent ham. Så her har dere nok blitt feilinformert. Eller er det aprilsnarr?

Elin Horn Galtung, mangeårige leder i bydelsutvalget på Røa og så Vestre Aker, og en person som nok har lest tusenvis av lokalsaker, ga spøken vår godkjentstempel for troverdighet:

Så har vi de som egentlig liker tanken om å forby biler og gjøre om hele Bygdøy allé til gang- og sykkelvei med servering, live musikk, kunstinstallasjoner og permanent jacuzzi:

Tusen takk for i år! Neste år kjører vi ingen luresak, så da kan dere stole heeeelt på sakene vi publiserer 1. april 2018. Lover...

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS