Komponistene og de tidligere ABBA-medlemmene Björn Ulvaeus og Benny Andersson (til h) utenfor Folketeaterets inngang da Mamma Mia ble satt opp der i 2009.

Folketeateret satser på koronafri høst. Setter opp Abba-musikalen Mamma Mia i august

Helsemyndighetene håper mange nok er vaksinert mot covid-19 iløpet av sommeren til at det kan bli en normal høst neste år. Da slapp Folketetateret nyheten om at Abba-musikalen Mamma Mia settes opp i august.

Publisert

Hovedrollen i Mamma Mia bekles av Ulrikke Brandstorp når Folketeateret ved Youngstorget setter opp musikalen skrevet og komponert av Abba-legendene Björn Ulvaeus og Benny Andersson.

— Dette blir livets eventyr, jeg gleder meg ekstremt mye til å dele scenen med så mange flinke folk, sier Brandstorp.

Vant norske Grand Prix før korona

— Håper vi ses høsten 2021 for en trygg og herlig opplevelse på Folketeateret. Jeg skal i alle fall stå på scenen og gjøre alt jeg kan for at det skal bli en magisk kveld du aldri vil glemme, lover 25-åringen som slo gjennom først i TV2s Idol og deretter ble nummer to i NRKs Stjernekamp.

Ulrikke Brandstorp vant norske MGP med låta Attention. Men det ble ingen tur til Nederland og Rotterdam da korona traff verden.

Nylig gikk Brandstorp seirende ut av NRKs lørdagsunderholdning Maskorama. I år vant hun også den norske Eurovision Song Contest-finalen, og har dessuten trollbundet publikum på Folketeateret med en av hovedrollene i suksessmusikalen The Sound of Music.

— Verden trenger dette mer enn noensinne

Fra tidligere er det kjent at Karoline Krüger skal spille den rollen som Sofias mor Donna, og at Kåre Conradi skal spille en av de mulige fedrene når en av verdens mest berømte musikalforestillinger settes opp i Oslo med premiere 26. august 2021.

Lange perioder med stengte dører, og en pandemi som fortsatt begrenser muligheten til å fylle salene ved norske scener, er forhåpentligvis historie når Mamma Mia spilles i Folketeateret neste høst.

— Det er viktig for oss å skape god stemning i salen og gi publikum den fantastiske Mamma Mia-opplevelsen. Verden trenger forestillinger som denne mer enn noensinne, sier produsent Karianne Jæger i Scenekvelder.

Powered by Labrador CMS