Det er mange fine destinasjoner å besøke i Oslo i påsken og man kan enkelt ta seg frem ved offentlig transport, sier Benjamin Øveraas.

Ruter med endrede avgangstider i påsken. Se oversikten

Etter hvert som påsken skrider frem, blir kollektivtilbudet noe begrenset. Nattbussene kjører natt til alle røde dager.

Publisert

Fra 11. til 18. april vil det være påskeruter for en større del av kollektivtrafikken i Oslo, hvilket innebærer færre avganger. Spesielt vil det ramme rushtrafikken.

Benjamin Øveraas, pressevakt ved Ruter, oppfordrer reisende til å holde seg oppdaterte ved hjelp av Ruters reiseplanlegger. Den finnes både som applikasjon og på nettsiden deres.

– Den store påskeutfarten ser ut til å være preget av stengte fjelloverganger og kolonnekjøring. Heldigvis er det mange fine destinasjoner å besøke her i hovedstadsregionen, som man lettvint kan ta seg frem til med offentlig transport, sier Øveraas.

Påskerutene

11. til 13. april kjører T-bane og trikk hvert kvarter på dagtid og linje 1 kjører bare mellom Frognerseteren og Helsfyr. Enkelte busser har færre avganger.

På skjærtorsdag og langfredag vil det være søndagsrute på alle linjer.

Påskeaften kan vise til lørdagsrute på alle linjer. Igjen kjører T-bane og trikk hvert kvarter på dagtid, mens linje 1 stadig kun kjører mellom Frognerseteren og Helsfyr.

1. og 2. påskedag er det søndagsrute på alle linjer.

Nattbussene kjører natt til alle røde dager.

Powered by Labrador CMS