Ved Heftye barnehage vis-a-vis Ullevål sykehus i bydel St. Hanshaugen har en ansatt fått påvist koronasmitte.

To barnehageansatte i bydel Grünerløkka og St. Hanshaugen er koronasmittet

To barnehageansatte på to ulike barnehager i Oslo har fått påvist covid-19. På den ene barnehagen har fire barn og tre ansatte blitt satt i karantene.

Publisert

De to barnehagene er Heftyes barnehage i bydel St. Hanshaugen og den andre er Barnas Hus i Christies gate på Grünerløkka, skriver Dagbladet.

På førstnevnte har ikke den ansatte vært på jobb etter gjenåpningen av barnehagene, og derfor er ingen satt i karantene.

— Den ansatte har ikke vært på jobb etter gjenåpningen av barnehagen forrige uke. Vedkommende har bare møtt andre ansatte på et møte utendørs med god avstand, og har ikke hatt nærkontakt med noen, sier informasjonsrådgiver Christine Thune i bydel St. Hanshaugen til avisen.

Ikke vist symptomer på korona

Ved Barnas Hus på Grünerløkka har fire barn og tre ansatte som var i kontakt med den ansatte, blitt satt i karantene. Ingen har vist symptomer på koronaviruset.

27. april fikk den ansatte i Barnas Hus barnehage på Grünerløkka påvist koronavirus. Det bekrefter Benedicte Nylund, kommunikasjonsrådgiver ved bydelen, overfor Dagbladet.

— Personen har vært på jobb sammen med barn i tilsynsordning fredag 17. april. Den ansatte var sist på jobb i forbindelse med planlegging av gjenåpning av barnehagen mandag 20. april, forteller hun.

I forrige uke gjenåpnet landets barnehager etter å ha vært stengt siden midten av mars.

Powered by Labrador CMS