I dag blir det blant annet trengsel på ski-banen til Holmenkollen.
I dag blir det blant annet trengsel på ski-banen til Holmenkollen.

Pass opp for en rekke endringer på T-banen i dag

Søndag er det både Barnas Holmenkolldag og anleggsarbeid på gang, og du må planlegge turen din med T-banen ekstra godt.

Publisert

På grunn av Barnas Holmenkolldag kjører T-banen med ekstra kapasitet på Linje 1.

Samtidig utfører Sporveien anleggsarbeid ved Brynseng, og buss erstatter linje 2, 3 og 4 mellom Helsfyr og Ryen/Hellerud.

– Ta T-banen til Holmenkollen og husk å beregne litt ekstra tid hvis du skal reise på østlige del av linje 2, 3 og 4, oppfordrer Øystein Dahl Johansen, pressevakt i Ruter.

La bilen stå hvis du skal til Holmenkollen

Søndag 12. februar er det ventet mange reisende til Holmenkollen. Det settes opp ekstra kapasitet på T-banen, så la bilen stå hjemme og reis kollektivt til skituren. I perioden 08.00 – 17.00 kjøres det ekstra kapasitet på linje 1 fra Majorstuen til Holmenkollen og det er avganger hvert 7-8 minutt.

Deretter går kjøres det ordinære søndagsavganger hvert kvarter frem til 2230.

Linje 1 kjører mellom Majorstuen og Frognerseteren denne dagen, og alle som kommer med vest- og østgående linjer må bytte på Majorstuen for å reise videre til stasjonene langs Holmenkollbanen.

Det vil være informanter på Majorstuen stasjon.

Buss for bane på linje 2, 3 og 4

Samtidig som mange skal gå sitt første skirenn i Holmenkollen søndag må Sporveien utføre anleggsarbeid ved Brynseng. Her bygges nye Bryn bru, som skal fornye Østensjøbanen.

Buss erstatter derfor linje 2, 3 og 4 mellom Helsfyr og Ryen/Hellerud.

For å gi plass til erstatningsbussene flyttes holdeplassene for buss 21 og 66. Bussene stopper i Østensjøveien, på brua over E6.

Powered by Labrador CMS