Slik så det ut på tavla på Oslo S onsdag. Ny jordfeil skapte innstillinger og forsinkelser. Feilen kommer og går og skapte problemer også torsdag morgen.

Fremdeles jordfeil-problemer på Oslo S. Tog blir innstilt. – Svært krevende feilsøking

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken ved Oslo S torsdag morgen på grunn av gjentakende jordfeil. – Per nå er det ikke forsinkelser, men enkelte avganger er tatt ned.

Publisert

PS: – Vi har gjort tiltak gjennom natta og gjenopptar nå normal trafikk på Oslo S. Med unntak av de planlagte innstillingene er trafikken nå i rute. Men vi har ikke funnet feilen, så derfor er det for tidlig å si om den vil komme tilbake, sier pressevakt Øystein Stavdal Paulsen i Bane Nor til NTB.

------

– Vi jobber med å rette feilen, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta, skrev Bane Nor i en oppdatering i 4.30-tiden natt til torsdag.

Til sammen 15 toglinjer er berørt.

Jordfeilen skapte store problemer for togtrafikken tirsdag, men så ut til å være rettet onsdag ettermiddag. Siden opplyste Bane Nor om at det var på'n igjen, og det ble innstillinger og forsinkelser i togtrafikken også onsdag ettermiddag og kveld.

– Svært krevende feilsøking

– Det er fortsatt gjentakende jordingsfeil på Oslo S. Feilen kommer og går, derfor blir feilsøkingen svært krevende, sa pressevakt Øystein Stavdal Paulsen i Bane Nor til Dagbladet litt før klokka 6.30.

Han understreker at arbeidet med å få rettet feilen har høyeste prioritet. Enkelte avganger innstilles, i hovedsak ekstratogene i rushtiden, Flytogets direkteavganger samt strekningen Spikkestad og Asker til Lillestrøm og Kongsvinger.

– Per nå er det ikke forsinkelser, men enkelte avganger er tatt ned. Trafikken går på andre linjer, men reisende må forberede seg på noe forsinkelser og fulle tog i rushtiden, sier Paulsen.

Powered by Labrador CMS