Barnehage-ansatte var vitner til et tyveri ved Baker Hansen på Løren der stolen ble satt på en elsparkesykkel.

Kaféstoler stjeles og brukes på elsparkesykler. Baker Hansen på Løren frastjålet sju stoler

— Vi har hørt om andre kaféer som også opplever å bli frastjålet utestoler, sier daglig leder Caroline Aabel ved Baker Hansen på Løren. Hun mener tyveriene skyldes en ny trend blant elsparkesyklister.

Publisert

— Det skal visstnok være veldig "in" å stjele utestoler fra kaféer. Stolene settes på elsparkesykler, sier Caroline Aabel til VårtOslo.

— Men hvordan går dette for seg? Er ikke ståbrettet på elsparkesykler for smalt for stolbeina?

— Våre utestoler har en jernstang på tvers. Da kan man bruke dem til å sitte på elsparkesykkelen mens man kjører, forteller den daglige lederen ved Baker Hansen på Løren.

Barnehage-ansatte så stoltyveri midt på dagen

Aabel fortviler etter at sju utestoler har blitt stjålet. Hun valgte til slutt å bruke sosiale medier i et forsøk på å få tilbake utestolene.

Nå ber Caroline Aabel angrende syndere komme tilbake med stolene stjålet fra uteserveringen ved Baker Hansen på Løren.

— Stort sett får alt stå i fred hos oss ved Baker Hansen på Løren. Den siste uken har det forsvunnet sju stoler og det synes vi er veldig trist. Vi ønsker sterkt å få tilbake utemøblementet vårt, skrev Caroline Aabel på Facebook.

Og søndag kveld fikk hun respons. På en Facebook-nabolagsside kom melding om at i hvert fall én av de stjålne utestolene var funnet. Men fortsatt mangler det populære bakeriet og kaféen seks stoler.

— Si fra hvis du ser stolene våre

En av stolene som ble stjålet er nå funnet takket være naboer på Løren.

— Midt på lyse dagen sist uke så de ansatte i en barnehage like ved at en ung person på elsparkesykkel kjørte avgårde med en av stolene våre, sier Aabel litt oppgitt.

— Vi har hørt om andre kaféer som også opplever å bli frastjålet utestoler av elsparkesyklister. Så setter de stolen på elsparkesykkelen, det filmes og legges ut på sosiale medier, forteller den daglige lederen.

— Om noen skulle se stolene våre så kommer jeg gjerne og plukker dem opp. Og hvis du er en angrende synder så blir vi veldig glade om du eller dere leverer tilbake stolene til Baker Hansen på Løren, sier Caroline Aabel.

Powered by Labrador CMS