De pårørende til mannen som omkom ved Jernbanetorget er varslet. Politiet mistenker ikke noe kriminelt. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
De pårørende til mannen som omkom ved Jernbanetorget er varslet. Politiet mistenker ikke noe kriminelt. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Mann omkom etter å ha blitt påkjørt av T-banen ved Jernbanetorget

Nødetatene var raskt på plass da en mann tirsdag kveld ble påkjørt av T-banen i østgående spor ved Jernbanetorget stasjon. Men livet til mannen sto ikke til å redde.

Publisert

Krimvakta opplyser til NTB onsdag morgen at pårørende til den drepte mannen er varslet. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt.

Ulykken skjedde rett etter klokka 22 tirsdag kveld.

— Den skadde svarte da politiet snakket til vedkommende. Men politiet eller andre nødetater kunne ikke gå ned på skinnegangen før strømmen var skrudd av, sier politiets operasjonsleder Sven Christian Lie ved Oslo politidistrikt til VårtOslo.

Førte til stans i all trafikk

— Vi går aldri ned i sporet før strømmen er skrudd av. Men den skadde ble hentet opp straks dette var gjort, og lagt på en båre. Der fikk den skadde behandling av helsepersonell, sier operasjonslederen ved 22.40-tiden tirsdag kveld.

Ulykken førte til at samtlige T-baneavganger mellom Grønland og Majorstua ble stanset. Ruter melder at T-baner vestfra ville ha foreløpig endestasjon på Majorstua, mens baner fra øst mot sentrum ble stanset ved Grønland T-banestasjon.

Onsdag morgen skal trafikken gå som normalt igjen, opplyser Ruter.

Powered by Labrador CMS