Knut Kippersund har laget årets offisielle Pride-låt.
Knut Kippersund har laget årets offisielle Pride-låt.

Se videoen med låta Knut (30) snekret til Oslo Pride: - Denne skal synges høyt!

Etter at over 4.000 stemmer var talt opp ble Knut Kippersunds "Head High" kåret til årets offisielle Oslo Pride-låt. Her kan du se videoen og høre hele låta.

Publisert

— Dette er en låt som skal synges av full hals sammen med de du er glad i. Mange skeive har savnet det fellesskapet Pride representerer. Vi trenger festivalen mer enn noen gang, sier Knut Kippersund (30), til VårtOslo.

Han er publikumsfavoritten som etter en avstemning med over 4.000 stemmer, kan smykke seg med tittelen årets Pridelåt-artist 2021.

— Fantastisk å vinne

— Det er fantastisk å vinne denne konkurransen. Egentlig føles det litt uvirkelig, sier Kippersund.

Artisten bak årets Pride-låt ser på seg selv som en såkalt "late bloomer" i homomiljøet. Først for fem år siden kom han egentlig ut av skapet.

Selv feiret han nyheten om at akkurat hans sang gikk av seieren med et bad på Fornebustranda i begynnelsen av juni.

— For meg er dette veldig stort. Fra det å ha stått utenfor Pride i mange år til nå å være en del av det føles veldig godt for meg personlig, forteller han.

I samarbeid med regissør Arne Andeas Opheim og fotograf Birk Groven, tar Kippersund med deg på en reise gjennom Oslo-natta. På rulleskøyter med klining og dans.

Skal feire samhold og fellesskap

— Videoen og låta handler om pusterom, kjærlighet og total frihet. Vi har forsøkt å fange det vakre og skjøre blant oss menensker, sier Kippersrud.

Etter en lang periode med koronarestriksjoner føler Kippersrud det nå erpå tide med samhold og feiring.

— Det er jo nesten som å gå fra et stummende mørke til noe som ligner lyset. Nå er det på tide at vi tar muligheten til å holde sammen og være glade i hverandre. Det aller beste jeg vet er allsang og kos, så jeg håper at alle lærer seg refrenget så vi kan gaule og glitre sammen, sier årets Pride-artist.

Lørdag framfører Knut Kippersund låta under paradeshowet fra scenen i Spikersuppa.

Powered by Labrador CMS