Trolig er det jordmasse fra reparasjon etter mandagens lekkasje som har ført til at en annen vannledning sprang lekk. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Ny stor vannlekkasje på Sagene. Under reparasjon etter gårsdagens lekkasje sprakk ny vannledning

Dagen etter vannlekkasjen på Voldsløkka oppsto det en ny stor vannlekkasje på Sagene. En drøy halvtime etter første melding om lekkasjen, var vannet avstengt.

Publisert

Igjen var det trolig på grunn av gravearbeider i området lekkasjen oppsto. Jordmasse som ble gravd ut for å reparere den store vannlekkasjen i går, falt ned på et annet vannrør.

Oslo brann- og redningsetat er på stedet i Kongsvingergata med mange brannbiler.

— Litt mindre enn i går

Ved 20.45-tiden var vannet avstengt, men det vil fortsatt renne mye vann ned Kongsvingergata, Sandefjordgata og ned mot Arendalsgata på Sagene.

Ved 20.45-tiden tirsdag, en drøy halvtime etter første melding om lekkasjen, var vannet avstengt. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Vannlekkasjen er litt mindre enn den som var i Stavangergata i går, men det er fortsatt mye vann, ifølge vaktkommandør Ola Klakegg ved 110-sentralen.

— Vurderer sperring av gater

Nærmeste hovedfartsåre er Uelands gate.

— Det er foreløpig ikke behov for å sperre av noen gater, men det vurderer vi fortløpende, sier operasjonsleder Sven Kristian Lie i Oslo politidistrikt til NTB.

Vann- og avløpsetaten var først på stedet på grunn av arbeider i området.

Mandag førte en lekkasje i en hovedvannledning til kaos i Oslo-trafikken. Ring 2 ble stengt i rundt to timer som følge av den store vannlekkasjen. Årsaken var gravearbeid i området.

Powered by Labrador CMS