Butikksjef Michael Markusson (t.v.), nett- og markedssjef Øyvind Howes Gunnerød og kategorisjef Lars Egil Swang ved Torshov Sport Hockey ser alle frem til åpningen av ny butikk 10. november.
Butikksjef Michael Markusson (t.v.), nett- og markedssjef Øyvind Howes Gunnerød og kategorisjef Lars Egil Swang ved Torshov Sport Hockey ser alle frem til åpningen av ny butikk 10. november.

De tar over Postens gamle lokaler på Carl Berner: — Ikke lenger tvil om hvor Norges feteste hockeybutikk er

Mange har lurt på hva som kom til å skje med det gamle lokalet til Rodeløkka postkontor på Carl Berner. 10. november åpner Torshov Sport Hockey en ny butikk, fordelt ut over totalt 550 kvadratmeter: — Vi ønsker å være Norges, og kanskje også Skandinavias, kuleste og beste hockeybutikk.

Publisert

3. september hadde Rodeløkka postkontor på Carl Berner sin siste åpningsdag i Dælenenggata 3, og posttjenesten ble dermed omgjort til post i butikk.

Da VårtOslo snakket med lokalmiljøet i forkant av nedleggelsen, var det flere som uttrykte at de syntes det var synd at opphøret snart var et faktum. Samtidig ble et sted som kunne skape mer aktivitet fremhevet som en ønskelig erstatning.

— Borettslaget som eier bygget ønsker noen de kan være fornøyde med, slik de har vært med Posten. Det er jo en god beliggenhet, med gateplan og fin eksponering, og mye næringsvirksomhet rundt. Lokalet er svært attraktivt, sa Jon Hauger i Arealpartner Næringsmegling, som hadde ansvaret for å finne nye leietakere, til VårtOslo.

Nå er det blitt kjent hvem arvtakeren er - Torshov Sport Hockey inntar det 550 kvadratmeter store lokalet, og arrangerer en større åpningsfest 10. november.

Lettere tilgjengelig

Kategoriansvarlig for Torshov Sport Hockey, Lars Egil Swang, påpeker at det nye lokalet innebærer en betydelig oppgradering fra butikken på Torshov, som følgelig ikke lenger blir å finne i Sandakerveien 35B.

— Torshov Sport Hockey ønsker å være Norges, og kanskje også Skandinavias, kuleste og beste hockeybutikk. Det var ikke lenger mulig i våre nåværende lokaler, da vi har vokst oss for store for lokalene på Torshov. Lagersituasjonen er langt forbi bristepunktet, og vi har hatt utfordringer med å gi kundene den oppfølgingen og servicen vi ønsker. For å gi alle våre kunder en bedre opplevelse, var det derfor nødvendig med en oppgradering, sier Swang.

Åpningen nærmer seg, men før den tid er det stadig et oppussingsarbeid å få unnagjort.
Åpningen nærmer seg, men før den tid er det stadig et oppussingsarbeid å få unnagjort.

Swang forteller at også lokaler på Bryn, Alnabru og Økern ble vurdert, men med tanke på tilhørigheten til Torshov, var det et ønske om å finne noe så nærme som mulig.

— Butikken på Carl Berner er, om mulig, enda mer sentral og har både kapasiteten og logistikken vi mener er nødvendig for å ta ytterligere steg. Nå er vi lettere tilgjengelig for hockey- og bandymiljøet i Oslo. Jeg gleder meg skikkelig, og tror produktet blir bedre enn det noen gang har vært tidligere, mener Swang.

Moderne og innbydende

Den nye hockeybutikken på Carl Berner blir over dobbel så stor som butikken i Sandakerveien. Det gir rom for en ryddigere og mer oversiktlig butikk, samt bedre kundeopplevelser, ifølge butikksjef Michael Markusson.

— Den nye butikken gir oss muligheten til å vise frem alle varene våre på en bedre måte, og samtidig opprettholde et bra varetrykk, til glede for trofaste og nye kunder. Kundene vil oppleve en mer ryddig butikk, med vesentlig bedre plass, hvor det blir enklere å orientere seg i vareutvalget. Det blir også kortere betjeningstid som følge av en bedret situasjon for varemottak og lager, sier Markusson.

Swang supplerer med at butikken ved åpningen vil være moderne og innbydende.

— I tillegg vil alt det en ny butikk medfører gjøre at vi i butikken får bedre tid til kundene og kan yte langt bedre service. Den er nyoppusset og akkurat slik vi ønsker at den skal være. Våre egne forventninger er at både kunder og ansatte skal få en god opplevelse hver eneste gang de besøker butikken, sier Swang.

Satser stort

Åpningsfesten består av gode åpningstilbud, «giveaways», proffspillere og leverandører på besøk, og ikke minst kake og trekning av billetter til Vålerenga-kamp. Det blir med andre ord mye som skjer og mye å få med seg, legger Swang til, og bemerker avslutningsvis:

— Torshov Sport Hockey viser med dette at vi satser stort. Nå er det ikke lenger tvil om hvor Norges feteste hockeybutikk befinner seg.

Powered by Labrador CMS