Are tryllet frem en herlig vegetarrett til lunsj da VårtOslo var på besøk. — Det er nesten ikke grenser for hva du kan lage av mat på et stormkjøkken, sier mannen bak prosjektet
Are tryllet frem en herlig vegetarrett til lunsj da VårtOslo var på besøk. — Det er nesten ikke grenser for hva du kan lage av mat på et stormkjøkken, sier mannen bak prosjektet "Ett år på primus".

Da komfyren datt fra hverandre, startet ett år med stormkjøkken midt i tjukkeste Oslo

En sliten komfyr førte til et ellevilt matprosjekt, som mest sannsynlig ender opp i en kokebok. — Begynn enkelt og planlegg rekkefølgen, så går det bra, sier ungdomsskolelæreren Are «Santiago» Holte Nyberg.

Publisert

Det startet egentlig som følge av en krise på Are «Santiago» Holte Nybergs kjøkken, og det skjedde på verst tenkelig tidspunkt. 17. mai har alltid vennegjengen grillfest på takterrassen til en kompis, og Are står alltid for en grønnsakscouscous.

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 949
kr 2,60 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 249
kr 2,80 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 98
kr 3,30 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp

Powered by Labrador CMS