Are tryllet frem en herlig vegetarrett til lunsj da VårtOslo var på besøk. — Det er nesten ikke grenser for hva du kan lage av mat på et stormkjøkken, sier mannen bak prosjektet "Ett år på primus".Foto: André Kjernsli
Da komfyren datt fra hverandre, startet ett år med stormkjøkken midt i tjukkeste Oslo
En sliten komfyr førte til et ellevilt matprosjekt, som mest sannsynlig ender opp i en kokebok. — Begynn enkelt og planlegg rekkefølgen, så går det bra, sier ungdomsskolelæreren Are «Santiago» Holte Nyberg.
Det startet egentlig som følge av en krise på Are «Santiago» Holte Nybergs kjøkken, og det skjedde på verst tenkelig tidspunkt. 17. mai har alltid vennegjengen grillfest på takterrassen til en kompis, og Are står alltid for en grønnsakscouscous.
Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.