Annonsørinnhold

5 koselige ting du kan gjøre med kjæresten din i Oslo

Sommeren er rett rundt hjørnet og bare ben, lysere kvelder og varmere badetemperaturer føles endelig innenfor rekkevidde igjen. Og sommeren er kanskje den aller beste tiden å være forelsket på, så i denne artikkelen skal du få 10 gode ideer til koselige dater eller ting du kan gjøre sammen med kjæresten din, den du dater eller elskeren din i sommer.

Publisert

Det å være sammen er noe av det aller viktigste for å bygge kjemi og det å prøve nye ting og skape nye minner sammen er virkelig måten man gjør dette på.

Hvis du leter etter ting å gjøre på date har vi svaret. Og selv om disse tipsene selvsagt handler om vårt elskede Oslo er det enkelt å overføre disse tipsene og rådene til andre steder, så se dem som temaer og finn tilsvarende ting i din egen by.

Det å date er ifølge Emma Stockton en viktig del av livet og det å finne noen å dele alle disse gode opplevelsene med kan være verdt det i seg selv.

Kanskje du til og med kan overraske med en av disse tingene på en første date i sommer?

Les videre for å få 5 gode, og ikke minst skikkelig sommerlige, tips til koselige og romantiske tips du kan gjøre i Oslo.

Gjør dette hvis du skal på date i Oslo

Noen er så glade i byen vår at de vil bli ordfører, mens de aller fleste av oss andre bare aller helst vil nyte alt den har å by på.

Her er noen både klassiske og litt mer utradisjonelle tips til hva du kan gjøre hvis du skal på date i Oslo i sommer.

  • Planlegg en dag sammen på Frognerbadet. Dette er en helt ikonisk Oslo-aktivitet. Et sted som har vært med i utallige filmer, bøker og serier og danner på en eller annen måte en ganske unik ramme rundt en date. For selv om man opplever det sammen i 2022 er dette virkelig et sted som inneholder så mye historie, at en date her virkelig kan føles som at den har mange spennende lag dere kan kose dere med. Kontekst og stemning er virkelig alt!

  • Ta dere en brytertime på Grünerløkka sammen med Norges beste bryterklubb. Dette er kanskje en ganske utradisjonell date, men det kommer uten tvil til å gi dere et minne for livet. Det å gjøre noe fysisk krevende sammen er også noe som gjør at dere kan skape et enda dypere bånd, og det er absolutt ingen tvil om at det å gjøre dette vil gjøre at dere kommer til å dele mye latter både underveis og etterpå.

  • Nyt en kveld i sofaen med gambling. Bestill mat fra noen av de mange fantastiske restaurantene i Oslo, fyll opp skålen med smågodt og nyt en flaske vin fra den lokale vinbaren. Du trenger nemlig ikke å forlate stua for å nyte alt det byen har å by på. Det å utforske felles interesser, som for eksempel gambling, er en fin måte å bli kjent på og hvis dere begge to liker å bruke tiden deres på gambling eller odds, mens dere for eksempel ser kampene på TV samtidig, er en fin måte å komme nærmere hverandre på.

  • Piknik og kunst i Frognerparken er en annen helt nydelig måte å bruke en formiddag i Oslo på. Kos dere med den flotte utstillingen av skulpturer og nyt en nøye planlagt piknik med alle Oslo-favorittene deres i skyggen under et av de store trærne mens andre spiller fotball, leker med hundene sine eller deler en flaske vin – akkurat som dere.

  • Dra ut til en av de flotte badeplassene på en av øyene. Oslo har mange flotte øyer og enten man kommer seg dit med buss eller båt er det virkelig noe av det fineste man kan gjøre. Kjøp med dere et par øl, ferske reker, loff og majones og pakk badetøy, håndkleder og solkrem, så har dere en date dere sent kommer til å glemme. Sommeren viser byen vår fra en helt ny side og det å nyte den på den måten som føles aller mest sommerlig er virkelig ikke noe dere kommer til å angre på.

Powered by Labrador CMS