Fordi mange av aktivitetene til Kigo er satt på pause etter de siste koronarestriksjonene, samler Emilie Hals (t.v) og Anja Bjerkelund barn og voksne til en fellesaktivitet som alle kan være med på.

«Er du keen på en enkel og morsom hjernetrim kombinert med svettefest?»

Det er invitasjonen fra Emilie Hals og Anja Bjerkelund i Kultur i gamle Oslo, Kigo. De steller i stand digital dansetrening rett hjem i stua i morgen og tirsdag og torsdag i neste uke.

Publisert

«Ta med deg unga, dytt bordet inn til veggen og logg på @kulturigamleoslo klokken 18 tirsdag og torsdag. Emilie og Anja drar frem dansemoves fra Koronahatten, og gleder seg til å danse stue-vennlig direkte inne fra KIGO-kontoret,» er beskjeden på sosiale medier fra Kigo til oslofolket.

Les også: - Hjemmeskole er oppskrift på sosial ulikhet, sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) om hvorfor Oslo ikke følger Bærum

«Emilie og Anja drar frem dansemoves fra Koronahatten, og gleder seg til å danse stue-vennlig direkte inne fra KIGO-kontoret,» er beskjeden fra Emilie Hals (t.v.) og Anja Bjerkelund.

Koronatiltak

– Fordi mange av aktivitetene våre er på pause nå etter de siste koronarestriksjonene, samler vi barn og voksne til en fellesaktivitet som alle kan være med på. De fleste har et stuegulv og en smarttelefon, sier Emilie Hals, prosjektleder for Kigos danseavdeling.

Kigo sender dansetreningen live på Instagram klokka 18 i morgen torsdag og samme tidspunkt tirsdag og torsdag neste uke. Det blir livesending på Facebook også, men der poster de uansett opptak, så folk kan få det med seg uansett tid på døgnet.

Digital gitarundervisning

Kigo er et ideelt AS som driver med dans og musikk for alle. De har åpne aktiviteter i tillegg til et samarbeid med skolene i Gamle Oslo. Organisasjonen holder til på Gamlebyen skole, og har barn fra 3. trinn til 10. trinn som kjernemålgruppe.

Emilie forteller at Kigos digitale gitarundervisning, med gitarlærer Sondre, starter opp igjen nå, og at de har planer om flere smittevernvennlige aktiviteter. Planene er ikke helt ferdige for offentliggjøring, men følg med på sosiale medier og på nettsiden kigo.no

Kigo startet som et gratis kor i 2012, stifta av Sara Lydiksen og Kaja Vardøen. I 2015 ble organisasjonen offisielt stiftet.

Powered by Labrador CMS