Dejana Stefanovic jubler over seieren mot Kolbotn. Endelig en kamp som gikk i Vålerengas favør.

Vålerenga videre til semi'n etter borteseier mot Kolbotn

Dejana Stefanovic var dagens helt og scoret to mål for Vålerenga under kampen mellom Kolbotn og Vålerenga på Sofiemyr Stadion.

Vålerenga står med fire strake tap før cup-oppgjøret mot Kolbotn. Häcken ble for sterke i begge kampene i Champions League kvalifiseringen, mens Rosenborg og Sandviken virkelig satte en stopper for Vålerenga sitt ønske om et nytt seriegull.

Selv om Vålerenga må innse at de er store favoritter i denne kampen har det ofte vært tett mellom disse lagene de siste oppgjørene.

To mål før pause

Vålerenga videre til semifinalen etter 1-3 seier over Kolbotn! Dejana Stefanovic og Andrine Tomter sikret at Vålerenga ledet 2-0 til pause, ifølge VG.

Men Tone Bettina Pirisi tente håpet for hjemmelaget etter 52 minutter da hun fant vinkelen med høyrefoten. Ti minutter før pause satte Stefanovic spikeren i kista med en lekker scoring fra distanse.