LSKs Andrea Willmann setter inn 0-2 bak Røakeeper Linn-Mari Nilsen.

Røa fortsatt uten poeng i Toppserien. Gikk på en real smell mot LSK

LSK Kvinner hadde få problemer med å slå Røa borte fredag. De gulkledde fra Lillestrøm er serieledere etter 5-1-seieren.

Gjestene fra Lillestrøm tok ledelsen etter 26 minutter da Ina Gausdal stanget inn ballen etter et hjørnespark.

På overtid av den første omgangen satte Andrea Wilmann inn sitt første mål for klubben, også det etter et hjørnespark. Hun fikk en lang tå på ballen i boksen etter klabb og babb.

Trøstemål fra Holum

LSK-kaptein Emilie Haavi sørget for 3-0 etter timen, før Wilmann satte sitt andre etter halvspilt 2.-omgang til 4-0.

Rebecka Holum reduserte til 1-4 med ti minutter igjen, men det var gjestene som satte inn kampens siste mål ved Sophie Roman Haug alene med keeper med 85 minutter på klokka.

— Det føles veldig godt. Vi kommer sent igang, men så tar vi mer og mer over og styrer, sier LSK-trener Hege Riise til NRK.

— Veldig deilig. Vi har fått litt tyn for at vi bare scorer på dødball, så det var deilig, sier Haavi til NRK.

Røa nest sist og poengløse

5-1-seieren gjør at LSK Kvinner er på tabelltopp med sju poeng etter tre kamper.

Ingen av lagene i serien har vunnet begge kampene. Avaldsnes, Rosenborg og Klepp har alle fire poeng etter to kamper.

Røa ligger nest sist med null poeng etter tre kamper.

Lørdag møter Vålerengas damer Klepp på Jæren.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.