Det var ved Bislett stadion en mann i slutten av tjueårene ble slått ned mens han kjørte en sparkesykkel. Han er kjørt med ambulanse til legevakten med skader i ansiktet. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB

Kjenning av politiet slo ned sparkesyklist og stjal mobiltelefon på Bislett

Politiet har pågrepet en mann i midten av tredveårene etter voldsepisode og tyveri ved Bislett stadion. mannen er mistenkt for mobiltyveri og kroppskrenking og er en kjenning av politiet.

Publisert

Ved 16-tiden i ettermiddag rykket politiet ut til en voldsepisode på Bislett i bydel St. Hanshaugen. En mann i slutten av tjueårene ble slått ned mens han kjørte en sparkesykkel. Han ble ved 16-tiden kjørt med ambulanse til legevakten med skader i ansiktet. Mannen hadde betydelige smerter.

— Ikke ukjent for politiet

I samme tidsrom har samme gjerningsperson stjålet en mobiltelefon fra en benk. Mobiltelefonen tilhørte en mann som spilte basket med venner ved Bislett stadion.

Politiet har pågrepet gjerningspersonen, og han er brakt inn til sentralarresten ved Oslo politikammer på Grønland.

— Per nå har vi ikke avdekket noe motiv for verken angrepet på sparkesyklisten eller mobiltyveriet, opplyser operasjonsleder André Kråkenes i oslopolitiet.

Kråkenes opplyser at politiet ikke kjenner til om det er noen sammenheng mellom de to episodene.

— Gjerningspersonen er ikke ukjent for politiet. Han har gjort lignende ting før, og frekventerer hele Oslo, sier Kråkenes.

Powered by Labrador CMS